Huskvarna 155 AWD mower deck won't turn on

davefrommdApril 7, 2010

When I move the mower lever down on my Husqvarna 155 AWD the mower deck blades should turn on but it doesn't. The mower worked fine till I lifted up the deck to inspect the blades and I just installed a optional skid plate kit to where I had to remove some linkage to install it and put the linkage back. Is there somethink I may have accidently disconnected and what should I look for. Thanks in advance for your help and suggestions.

Thank you for reporting this comment. Undo
tomplum

Is the rear deck tab installed in the "slot"? Beyond that, review the decal for deck removal and make sure that belt, spring etc had been reinstalled.

    Bookmark   April 7, 2010 at 10:19AM
Thank you for reporting this comment. Undo
davefrommd

The mower deck is in front of the machine. I think you bring up a good thought here, I'll pull the mower deck out again and see if something has neen disconnected or needs to be connected. This is a 4x4 model. Thanks for your help. dave

    Bookmark   April 7, 2010 at 4:08PM
Thank you for reporting this comment. Undo
tomplum

I'm familiar w/ the machine. The easiest thing to miss when reinstalling the deck is that tab positioning, which is located at the center rear of the deck- to put it a better way.

    Bookmark   April 7, 2010 at 9:08PM
Sign Up to comment
More Discussions
Came home with a new mower
After I threw in the towel on my LB 10323, I decided...
pacochu
John Deere 14SB Transmission
Greetings! I have a John Deere 14SB self-propelled...
greenhand
Anyone ever use an electric mower?
As you may know, ethanol in our gasoline is really...
FrogmoreFarm
Honda Mower Problem-Backfire thru Carb?
I have a Honda walk behind that has been awsome until...
jteekell
Troy Bilt Snow Blower
I have a Troy-Bilk 21", 4 cycle, 123cc ohv engine....
redrabbit
People viewed this after searching for:
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™