Karchar

JohnBarbieriApril 18, 2012

Hello, I have a K2400 and it worked perfectly. Well a friend asked to borrow it and when I went to use it about 6 months later there was a problem. All hoses connected, I start the engine and pull the handle and it works perfectly. I let go of the handle and pull the handle again and there is no pressure. I remove the spray handle from the hose and re-attach and pull the handle and it works. let go and repress, no pressure. Any suggestions???

Thank you for reporting this comment. Undo
JohnBarbieri

Never mind, I figured it out. The unloader valve was stuck, removed and lubed it up and it works like a champ.

Happy Power washing,
John

    Bookmark   April 19, 2012 at 4:54PM
Sign Up to comment
More Discussions
Building storage shed on a terraced slope
Is it safe to build a storage shed occupying two levels...
Thomas Lu
Harbor Freight small utility tralier question
I just purchased this harbor freight trailer. http://www.harborfreight.com/1090-lb-capacity-40-1-2-half-inch-x-48-inch-mini-utility-trailer-with-12-inch-four-lug-wheels-and-tires-90153.html I...
rlmunsey
Temperature alarm app for Android?
I am wondering if anyone knows of an Android app that...
armbarangel
cultivator or tiller or both
In the past I've manually tilled and cultivated my...
Bushwhacker Blood
What’s a good safe cure to stop or slow root entering sewer line?
What’s a good safe cure to stop or slow root entering...
loger_gw
People viewed this after searching for:
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™