A question??

rustyj14(W/PA)December 7, 2010

I couldn't access this web-site for the past few days! I got a message that my computer was at fault, but i knew it wasn't. Was the web-site down? I got messages to contact my internet provider, but that showed me nothing! I am assuming it wasn't me.

Thank you for reporting this comment. Undo
don_1_2006

This site has been up and running. Not very well as usual but it's been here.

    Bookmark   December 7, 2010 at 11:11AM
Thank you for reporting this comment. Undo
rustyj14(W/PA)

Well, it is back to normal now. And not because of anything i was able to do or trace. Just suddenly was there- the next time i poked the button of the site!
My computer hasn't had any problems that might have caused it. Maybe the site was doing some maintenance, was the problem. All of my other web-sites came on as usual when i'd poke their name.

    Bookmark   December 8, 2010 at 10:28AM
Sign Up to comment
More Discussions
Electric shredder motor will switch on but won't spin the blades
Hello, I have an electric garden shredder that will...
Lindsay Durdle
2 stroke Mantis tiller vs. 4 stroke Mantis
I'm looking at buying a small Mantis cultivator but...
lil_rhody
Snow Thrower impeller
I have a Craftsman 9 hp dual stage snow thrower, that...
fjs001
Craftsman Snow Blower - Drive problem
During our big storm last week i noticed I started...
rspin
Troy Bilt Pony Tiller
I have a Troy Bilt Pony Tiller with a 5 HP Briggs and...
beeer_2008
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™