Return to the Fruit & Orchards Forum | Post a Follow-Up

 o
bella gold

Posted by kandituft 5 (My Page) on
Wed, Apr 24, 13 at 5:05

I planted a bella gold last year. It's covered in flowers, but has no branches - just a whip. There are about 3 flowers on the very tip of the whip. Last year the whip was covered in leaves but no branches formed. Is this normal for this particular plant?


Follow-Up Postings:

 o
RE: bella gold

  • Posted by fruitnut z7b-8a,4500ft SW TX (My Page) on
    Wed, Apr 24, 13 at 8:14

Mine hasn't done that but has grown poorly. It bloomed a lot this spring but only set three fruits despite massive hand pollination. The leaves are already curled up and by fall look like they are virus infected. It was like that the first year. The couple fruit I got last year was mediocre. I'm about to whack this thing.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Fruit & Orchards Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here