Return to the Fruit & Orchards Forum | Post a Follow-Up

 o
Male arctic kiwi, no flowers

Posted by keywee 7a KY (My Page) on
Tue, Apr 17, 12 at 16:16

I have had my arctic kiwi vines for four years now. The female is huge and covered with buds. The male is one-quarter of the size of the female vine and has never flowered. I see no evidence that he will do his job this year either. Any comments?


Follow-Up Postings:

 o
RE: Male arctic kiwi, no flowers

Mine are opposite - the male is huge and gets cut back quite a bit, while the female is a bit slower. Where did you get them? Are they getting the same amount of sun/rain?


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Fruit & Orchards Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here