Return to the Fruit & Orchards Forum | Post a Follow-Up

 o
Apple leaf issue - search didn't help

Posted by dirtguy50 6a SW MO (My Page) on
Tue, Jun 24, 14 at 18:52

Here are the leaves of an apple crisp whip planted in mid spring. I is growing well but recently the leave are showing signs of something I couldn't find in a google search. Does anyone have an idea what this might be? Thanks for any help from my GW friends.


Follow-Up Postings:

 o
RE: Apple leaf issue - search didn't help

I don't know but it looks identical to some of my leaves. As you said, the tree is growing well but several leaves look just like that. Maybe glomerella leaf blotch? I've tried to attach a link, hope it works.

Here is a link that might be useful: glomerella leaf blotch


 o
RE: Apple leaf issue - search didn't help

Thanks haldog. I am at a loss but I sure believe this is not something to ignore.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Fruit & Orchards Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here