Return to the Shrubs Forum | Post a Follow-Up

 o
dogwood tree doesn't bloom much

Posted by three4rd 6 (My Page) on
Wed, May 9, 07 at 11:42

Hi:
I must have the only dogwood tree around that doesn't bloom much. I am the same person who wrote (regarding the exact same problem) concerning forsythia. The dogwood is about 10 years old, and did bloom nicely when it was younger. This year, there are some blooms if you look close, but it pretty much just goes right to leaf. We're really frustrated with this, since as we drive around other people's dogwoods are this spectacular display.
Any thoughts as to why we may be experiencing this problem? Anything I can do about it?

Thanks,
Keith


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Shrubs Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here