Return to the Tool Shed Forum | Post a Follow-Up

 o
Ariens ST824 drive gear

Posted by wizbang Mass (My Page) on
Mon, Jan 18, 10 at 9:28

I have an Ariens ST 824. Today was in the middle of blowing when the drive train went funky.

Basically when put in gear the tires wouldnt go, and or were sporadic, in both forward and reverse. They werent getting any power to them. The blower when engaged worked fine.

So I assume the belts are fine...will check tonight when I get home.

Does anyone have any guesses?


Follow-Up Postings:

 o
RE: Ariens ST824 drive gear

If belts seem good, pull the bottom cover and take a look at the friction disc.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Tool Shed Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here