Return to the Tool Shed Forum | Post a Follow-Up

 o
Delta DTH2450 Pressure Washer Problem

Posted by whitewater114 none (My Page) on
Sat, May 28, 11 at 8:12

Hello
I have a lightly used gas Delta DTH2450 pressure washer with Honda engine.

It ran perfectly for 7 years up until yesterday. Halfway through washing the deck, the high pressure would not work, to the point when you pull the trigger, no water exits the wand in high pressure mode. The unit sprays water in low pressure mode.

I checked the water inlet and house water pressure. Both are fine. No leaks from the washer itself.

I did some research and think it may be a stuck unloader valve.

I want to service it myself. Does anyone know where on the unit the unloader valve is located? Do I need to pull the engine to service the unloader valve or pump? Any recommendations on service related to this issue?

Any advice would be greatly appreciated.


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Tool Shed Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here