Return to the Tool Shed Forum | Post a Follow-Up

 o
Pressure Washer

Posted by relsr NC (My Page) on
Tue, Jul 6, 10 at 13:34

I have a Craftsman 4.5hp, 1800PSI high pressure washer model 580.761800. My problem is when the trigger is released on the gun the motor stops. As long as water is being discharged it works fine. Have to hold the trigger on to start the engine.
Any suggestions on how to fix it?


Follow-Up Postings:

 o
RE: Pressure Washer

  • Posted by canguy British Columbia (My Page) on
    Tue, Jul 6, 10 at 23:22

The unloader is stuck closed, possibly gummed up with mineral deposits from the water. It may or not be repairable.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Tool Shed Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here