Return to the Tool Shed Forum | Post a Follow-Up

 o
Snowblower loosing throwing power when in drive

Posted by johnkohl colorado (My Page) on
Mon, Dec 28, 09 at 21:56

I have a craftsman 10.5 horse snowblower. When it's not moving it's throwing snow sufficiently. When I engage the forward drive I loose power on the auger/impeller where it's only throwing snow <25% when compared to standing still. Any ideas?


Follow-Up Postings:

 o
RE: Snowblower loosing throwing power when in drive

check the belts for tightness, overall condition, etc.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Tool Shed Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here