Return to the Tractors Forum | Post a Follow-Up

 o
Murray 20HP hydrostatic too slow

Posted by zenlike29 none (My Page) on
Thu, Jun 6, 13 at 14:17

Hey everyone, just bought a used Murray 20HP 42" cut riding mower. It is super slow, like it is stuck in first gear. I understand the hydrostatic transaxle doesn't actually shift, but that is how it feels. Reverse works fine at the same speed. It will not slow down or speed up. Any thoughts?


Follow-Up Postings:

 o
RE: Murray 20HP hydrostatic too slow

Spent hydro or belt, grabby brake or link at the hydro from the input rod loose.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Tractors Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here