Return to the Tractors Forum | Post a Follow-Up

 o
2011 Craftsman LT 2000

Posted by Eclipserocksyou IL (My Page) on
Mon, Jul 28, 14 at 11:16

When I went to start my rider it wouldnt crank. There is no power coming out of relay next to battery. No power going to small wires. Ignition switch seems to energize. Jumped starter and spins but not engage. No power to seat switch. I think solenoid and switch must be ok because they arent even getting ignition voltage to them. The two red wired are hot coming out of switch when turned on. Any ideas?


Follow-Up Postings:

 o
RE: 2011 Craftsman LT 2000

Most seat switches shouldn't have power to them, but some do.
Post the Sears 917.xxxxxx number so one can look at the correct schematic out of the hundreds of them for Sears tractors.

"Small wires" doesn't mean anything without know WHICH ONES.

Not sure what you mean by ignition switch "energizing"?


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Tractors Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here