Return to the Tractors Forum | Post a Follow-Up

 o
Hayter Ride on. I need Pictures!! (and im an idiot)

Posted by Friendlyengineer none (My Page) on
Wed, Oct 30, 13 at 10:41

Hi All,
Ive got a Hayter Heritage 19/40 ride on lawnmower, and so far ive been fairly good in doing repairs, including the latest one which was just replacing the oil in the hydrostatic transmission to get it working properly again.
HOWEVER - In my haste to get it off i forgot to take photos and now i cant figure out how to reconnect the drive disconnect lever. Talk about angry and annoyed with myself....
I dont suppose anyone by any small chance has one of these and could take a photo to show me how it goes back again????!!!!
These are a couple of pics to show you what im on about (Youll know if youve got one of these)


Follow-Up Postings:

 o
RE: Hayter Ride on. I need Pictures!! (and im an idiot)

Have you had any luck so far?


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Tractors Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here